Servis smuči Grosuplje

Ski servis smučiV podjetju Sprinter Grosuplje vam poleg bogate ponudbe športnih oblačil, obutve, koles ter dodatne opreme nudimo še popravila ter servis smuči in koles. Zima se je pričela in zasnežene bele strmine že kličejo po zimskih radostih. Da bi lahko izkusili, kar se da največ zimskih vragolij, potrebujete izpravljene smuči in deske. V podjetju Sprinter, izkušeni sodelavci s svojim znanjem in izkušnjami, že leta skrbimo za brezhiben servis smuči. Prinesite svoje smuči na servis k nam in poskrbeli bomo, da boste brez strahu oddrveli po zasneženi progi. Ker svoje stranke spoštujemo, delo pa jemljemo resno, je naš servis smuči opravljen hitro, zanesljivo in brezhibno, po ugodni ceni.

Ski servis Grosuplje

Če ste pobrisali prah, očistili in povoskali smuči, še ne pomeni, da ste opravili popolni ski servis. Predlagamo vam, da popolen ski servis prepustite nam, saj vam bomo v nakrajšem možnem času naredili brezhiben ski servis:
• popravili oblogo
• zbrusili robove
• poskrbeli za profesionalno voskanje
• nastavili vezi
Predlagamo vam, da pred pričetkom zimske sezone, prinesete smuči ali desko k nam, kjer bomo poskrbeli za brezhibno servisiranje in popravilo, tako bo vaša zimska oprema še dolgo videti kot nova.

Servis smuči cenik Grosuplje

Cenik za naše storitve se razlikuje, glede na obseg dela. Ker ne vemo v kakšnem stanju je vaša smučarska oprema, oziroma kaj vse bi bilo potrebno popraviti, vam svetujemo, da nam povpraševanje, v zvezi s s storitvami ter cenik le teh, pošljete povpraševanje ali pa se oglasite pri nas. Ker vas spoštujemo in nam ni vseeno za vašo varnost, pa vam odkrivamo tudi nasvete, kako lahko tudi sami poskrbite za dolgotrajno uporabo smučarske opreme, ki seveda niso vključeni v naš cenik:
• po uporabi smučarske opreme očistite in osušite oblogo in robove
• nemudoma poskrbite za odpravo poškodb
• smučarsko opremo hranite na hladnem in suhem mestu
• ob koncu sezone poskrbite za servisiranje in voskanje

Bookmark the permalink.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>